Kuvatiedosto toimintoa voidaan käyttää siirtämään piirtoalan aineisto kuvana muihin ohjelmiin. Kuvaan tulevat mukaan muun muassa ruudussa näkyvät lisätiedot, jotka valitaan Pisteen esitys -toiminnossa (koodikentät, koordinaatit). Kuvatiedosto on ainoa tapa viedä tiettyjä tietoja CAD-ohjelmiin (esim. poikki- ja pituusleikkaukset, tarkemittauksen nuolet).
Muodostaa paperin alueesta rasterikuvan ja tallentaa sen joko leikepöydälle tai tiedostoon. Tiedoston kirjoitus kysyy käytettävän rasteriformaatin ja kirjoittaa myös paperin kokoa ja sijaintia vastaavan CRD-koordinaatistotiedoston. Tallennettu kuva voidaan lukea suoraan takaisin elementtilistaan.
Valkoinen tausta -asetus käyttää aina valkoista taustaväriä riippumatta näytön taustaväriasetuksesta. Läpinäkyvä tekee taustasta läpinäkyvän. Reunojen pehmennys käyttää antialiasing-tekniikkaa vektoriviivojen reunojen ja rasterikuvien pikseleiden pehmennykseen.
Resoluutio on PPI (Pixels per Inch) mittakaava luodulle rasterikuvalle. Esimerkiksi A4-kokoinen (210 x 297 mm) kuva 300 PPI resoluutiolla luo 2480 x 3508 pikselin rasterikuvan. Näyttöjen resoluutiot ovat yleensä luokkaa 100-200 PPI ja tulostimien luokkaa yli 600 PPI. Lista muistaa 10 viimeksi käytettyä arvoa.
Nämä asetukset toimivat vain DirectDraw piirron kanssa.
Vektoritiedosto muuntaa kaikki ruudulle piirtyvät elementit yksinkertaisemmaksi vektoritiedostoksi, joka sisältää ainoastaan pisteitä, viivoja ja tekstejä. Syntynyt tiedosto tallennetaan halutussa formaatissa levylle. Symboleita ja katkoviivoja ei muuteta erillisiksi taiteviivoiksi, joten kuvaustekniikka siirtyy ainoastaan mikäli käytettävä tallennusformaatti tukee sitä.
Kaaret siirtää kaaret vektoritiedostoon muuntamatta niitä murtoviivoiksi. Akselit kirjoittaa koordinaattiakselit tai -ristit vektoritiedostoon.
Leikkaa syntyneestä vektoritiedostosta pois piirtoalan ulkopuolelle jäävät osat.
Tekee kuvatiedoston ilman korkeutta. Estää myös tiegeometrioiden jakamisen osiin pystygeometrian kaarien kohdalla.
Pisteen teksteille laitettava koodi. Mikäli tämä koodi sisältää määreen %s tai *, korvataan se alkuperäisen pisteen koodilla. Esimerkiksi T%s tekee pisteen koodista 25 tekstin koodin T25.
Koodilistassa näkyvät käytettävän kooditiedoston fonttilistalla olevat koodit.